Bier assortiment

Bieren van Hemelwater zijn fris als water uit wolken en dat proef je. Onze bieren zijn geïnspireerd op wolken en dat vind je terug in de bieren. Zo hebben we de kenmerken van iedere wolk verwerkt in het recept.

Hemelwater Craft Beer

Cirrus

€ 3,50

6.0%

Cirrus is vernoemd naar een wolk die aangeeft dat er warmer weer op komst is. De wolk, die ook wel windveer wordt genoemd, bestaat uit frisse ijskristallen. Dat proef je terug in een heldere American Pale Ale. De citrustonen en lemongrass geven weg dat het lekker weer wordt.

Meer Informatie

Hemelwater Craft Beer

Cumulus

€ 3,50

7.0%

Cumulus is een wolk die te zien is bij mooi weer maar kan zich snel ontwikkelen tot een regenwolk. De stapelwolk bestaat uit verschillende lagen. Dat proef je terug in een American Amber. Een licht vleugje karamel met drie soorten fruitige hop wat het een lekker bittertje op de afdronk geeft.

Meer Informatie

Hemelwater Craft Beer

Wúyún

€ 3,50

6.0%

Wūyún [Oeh-Wien] betekent in het Chinees zwarte of donkere wolk, vernoemd naar de top kwaliteit Twistea zwarte thee in dit frisse bier. Twistea Earl grey bestaat uit slechts twee ingrediënten: top kwaliteit zwarte thee en de citrusvrucht bergamot. Een gouden combi met het moutige karakter van dit heerlijke bier.

Meer Informatie